De e-sigaret is de nieuwe mode!

Vroeger hadden we alleen gewone sigaretten. Vroeger was het stoer om deze te roken. Tegenwoordig is het al lang niet meer hip om sigaretten te roken en sta je er zelfs een beetje mee voor schut. Waarom zoveel belasting betalen terwijl dat niet nodig is? Dit is tegenwoordig uit de mode omdat de meeste mensen een e-sigaret roken. Dit is veel goedkoper en bovendien lekkerder! Dit is een digitale sigaret die ook nicotine geeft en waarbij je bovendien een smaakje kunt toevoegen. Bijvoorbeeld; mint, aardbei, caramel, chocolade, vanille of wat dan ook voor smaakje. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het hier. Denk bijvoorbeeld ook aan: appel, bosbes, kers, turkse tabak, donkere tabak, black tea, cola, coffee, energy drink of gewoon menthol.Iedereen kan slagen in het vinden van een lekker smaakje op dampershop!

Deze smaakjes worden ook wel e-liquids genoemd. Je hebt ze werkelijk in alle soorten en dat maakt het roken een stuk aangenamer. Al hoewel het niet per definitie beter is voor de gezondheid om te roken met e-sigaret is het wel een stuk goedkoper. Een e-sigaret aanschaffen kost eenmalig zo tussen de 20 en 50 euro gemiddeld. Je hebt dan vervolgens de e-liquids waar je 1 tot 4 weken mee kan doen, afhankelijk van hoeveel je rookt. Wanneer je veel rookt kun je echt enorm veel geld besparen. Als je dit afweegt tegen sigaretten die al gauw zo’n 6 tot 7 euro per pakje kosten bespaar je op jaarbasis wel duizenden euro’s, letterlijk zo veel geld. Je betaalt in Nederland al belasting genoeg. Je hebt dus zeker geen zin om torenhoge belasting te betalen op sigaretten. Dit is nergens goed voor en je spekt er alleen de staatskas mee. Je krijgt er niks voor terug behalve een pakje sigaretten wat binnen no time op is. Daarbij vinden de meeste mensen het roken van een e-sigaret veel lekkerder. Zeker met alle verschillende smaakjes die er zijn. Het maakt niet uit van wat voor smaakje je houdt, je kan het vinden op Dampershop. Dit is één van de grootste webwinkels van e-sigaretten.

Het maakt niet uit wat voor e-sigaret je zoekt, je vindt ze hier. Tevens vind je hier losse onderdelen en accessoires. Het aanbod is werkelijk grandioos en je kan voor weinig geld al een goedkope e-sigaret kopen. Wanneer je iets meer geld wilt uitgeven heb je echt een professionele e-sigaret. Alle e-sigaretten die je vindt op Dampershop zijn van goede kwaliteit. Wanneer je iets meer geld uitgeeft krijg je een model dat een betere kwaliteit heeft en langer meegaat. Daarbij hebben de duurdere modellen vaak ook de mogelijkheid om zelf in te stellen hoeveel nicotine je wilt gebruiken. Zo kun je switchen van hoeveel nicotine. Dit is ideaal wanneer je het gebruikt als stopmiddel voor het roken van sigaretten. Nu is het wel erg lekker om een e-sigaret te roken dus de stopkans wordt het er niet groter van. Wanneer je echt wilt stoppen met roken kan het wel een goede vervanging zijn van de ouderwetse sigaret.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *